Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Mikulás hozza a Korn dubstepes albumát

December 6-án jelenik meg a Korn speciális dubstepes stúdiólemeze, a The Path Of Totality. Az új albumon a világ olyan vezető elektronikus és dubstep producereivel dolgoztak együtt, mint Skrillex, Excision, Datsik, Noisia, a Kill The Noise és 12th Planet. Az eredmény valami egészen új, mégis egyértelműen kornos.

„A The Path of Totality cím arra a tényre utal, hogy egy teljes napfogyatkozás esetén a legjobb helyen kell lenned a legjobb időben ahhoz, hogy láthasd a napot", magyarázza a frontember, Jonathan Davis. „Így született ez az album is. Szerintem az összes producer ugyanígy érez, és mindannyian biztosak vagyunk abban, hogy ugyanez, ugyanígy még egyszer nem fog megtörténni."

A csapat aktuális kislemeze, a dubstep legnagyobb nevű producerével, Skrillexszel készült Get Up! az idei nyár egyik meglepetés rockslágere volt az Egyesült Államokban, amelynek diadalútja a Coachella Fesztivál dance-sátrában kezdődött áprilisban, amikor Jonathan és a gitáros Munky meglepetésszerűen, a színpadon csatlakoztak Skrillexhez, hogy közösen elnyomják a dalt (a képen is hárman láthatóak). Ezt követően a kislemezt mintegy 150 ezren vásárolták online, a szöveges videót pedig több mint kétmilliószor nézték meg a youtube-on. A dal a mai napig az amerikai rockrádiók kedvence, még 24 héttel a megjelenése után is.

A lemezre emellett olyan dalok kerülnek még fel, mint a Narcissistic Cannibal, a Burn The Obedient, az Illuminati, a Kill Mercy Within és a Chaos Lives In Everything. Az album kétféle csomagolásban lát majd napvilágot: egy sima 11 dalos CD és egy speciális CD formájában. Utóbbi bónusz dalokat és egy koncert DVD-t tartalmaz majd, amelynek felvétele egy bakersfieldi búzamezőn, egy hatalmas gabonakör közepén készült. Az egyszeri és megismételhetetlen alkalom anyaga teljes egészében rajta lesz a kiadványon.

A Korn hamarosan klubturnéra indul Amerika-szerte, méghozzá dubstep DJ-k kíséretében.

 

Hozzászólások 

 
#4 vkivki 2011-10-09 16:13
Mellesleg nekem is unszimpatikus a dubstep, de így KoRn-nal egybe csomagolva egészen tűrhető.
Idézet
 
 
#3 vkivki 2011-10-09 16:12
Milyen ódivatúak vagytok? Elég lenne annyit mondani hogy nem jön be. Nektek a világ előre haladtával és annak változásával van baj nem pedig a dubstep-el. Lehet hogy tévedek, de így első látásra ti ilyen "trú kőkemény metálosok" vagytok, iron maiden meg stb... Értékeljétek a változást, kulturáltan!
Idézet
 
 
#2 zoli 2011-09-30 12:06
naja. elkorcsosult egy valami. a sok nyominak pedig ez jön be... és sajnos idehaza is egyre több szemét terem
Idézet
 
 
+1 #1 Venomádi 2011-09-29 15:59
ritka hányinger ez a dubstep
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.