Shock!

június 13.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A laptop egy új hangszer”

J Devil néven készít elektronikus szólóanyagot a Korn frontember Jonathan Davis, akitől a zenekar legutóbbi, dubstep DJ-kkel közösen készített The Path Of Totality albumának ötlete is származott. Az énekes először egy EP-t jelentet majd meg vélhetően még idén.

Jonathan Davisről eddig is tudtuk, hogy bolondul az elektronikus tánczenékért, a J Devil projekt azonban új szintre emeli a Korn énekesének fanatizmusát. „Van egy stúdióm a buszon, így minden este dolgozhatok az EP-men", mondta Jonathan a Rolling Stone-nak. „A zenében sok különféle irányzat egyesül: imádom a jungle-t, a drum'n'basst, a dubstepet, mindenféle elektro-cuccot, szóval ezek mindegyike benne lesz az anyagban. Így, hogy különböző stílusokban is alkotok, folyamatosan motivált és kreatív tudok maradni, nem unok bele a zenélésbe. Az elektronikus dance színtér soha nem volt még olyan erős, mint manapság, rengeteg kreativitás van most ezen a vonalon. Imádom nézni, ahogy az emberek a laptopjukon játszanak. A laptop egy új hangszer..."

A J Devil debütlemez valamikor idén jön majd ki a Dim Mak Records gondozásában, rajta olyan vendégelőadókkal, mint az Infected Mushroom, Downlink, Datsik, Excision vagy Slugoo.

 

Hozzászólások 

 
#11 Venomádi 2012-03-13 00:27
Ó bocs nem a piacról hanem a piacra, nem mindegy.. pluszba annyit elmondanék véletlenül se emlegessük a Pink Floyddal egy oldalon, mert a Floyd utazik a lelkedben egyet, ez meg csak a dobhártyádban és magával is viszi.
Idézet
 
 
-2 #10 Venomádi 2012-03-12 16:02
Figyelj majomkodni bárki letud ülni a gép elé, és igazad van valóban tudnod kéne olvasni, mert nem a szólóprojectet fikáztuk hanem alles zusammen. A zene mindig is az őszinteségről szólt mióta csak létezik, és elváratott hozzá akkor is egy kevés tehetség ahogy ma is. Lehet, hogy el vagyok maradva, de leszarom, engem bánt az, hogy valaki 10 perc munkával "zenét" kreált a gépen, rátölti a telefonra is mindenki rázza rá a fejét. Érted kiveszik a dög az egészből, ez rohadtul nem zene. Én azt hívom zenésznek aki le is tett valamit az asztalra, hogy azt mondhassam ezért képes lennék fizetni. És egyébként, hogy ne érezd magad megsértve a gitáros oldalt is fikázom alkalomadtán mikor olyan cuccok jönnek ki a piacról, hogy Guitar Hero, meg ugyanez a keverős baromság gitár meg dob samplerekkel, meg kutyafüle. Én ha elmaradott is vagyok a közvélekedés szerint, legalább emberi mivoltomat nem hazudtolom meg azzal a ténnyel, hogy aki érzéssel csinálja ezt az egészet, az leül és megtanulja, mert ettől lélegzik majd a produkció, és hogy szívét lelkét beleadta, mert én is tanulom vagy 5 éve már. Ha az ember ennyire leegyszerűsödik minden téren, mint ahogy egyébként sajnos így is van, akkor előbb utóbb ott fog széthízni a segge a tévé előtt, mert otthon már "mindent" meg tud csinálni.
Idézet
 
 
+2 #9 Trollmagnet 2012-03-12 11:55
Idézet - Venomádi:
Dehogyis. A laptop a tehetségtelenek zenegépeEsetleg csináld utánuk.
Arról nem is beszélve, hogy itt tényleg nem a Kornról van szó, hanem Davis saját projektjéről..
Olvasni tudni kéne...
Idézet
 
 
+2 #8 Trollmagnet 2012-03-12 11:53
Hihetetlen, hogy még mindig nem nőttetek ki a "metálos- elektrós" óvodás ellentétből :)
Én pl. szeretem a legtöbb metált, de a dubstep is bejön.
Az, hogy mi számít hangszernek: ha a ti fejetekkel gondolkodna mindenki, már rég leállt volna a zenei fejlődés...
Gondolom a Pink Floyd is mosógép zenét játszott, meg a többi banda, amelyik merészelt használni nem hagyományos hangszereket...
Idézet
 
 
-2 #7 Venomádi 2012-03-10 20:06
Ráadásul a Laptop nem zenére van kitalálva, arra ott vannak a kibaszott hangszerek..
De képzeljétek a T*scoban lehet már vonalbemenetes mosógépet kapni, amivel játszi könnyedséggel készíthetek samplereket arról hogyan pörögnek a ruháim a dobban. Nagyszerű ezt hallaniuk kell az embereknek.
Idézet
 
 
+3 #6 oldboy 2012-03-09 17:43
Úgy tűnik afelett a tény felett egyeseknek sikerült elsiklania, hogy a hír Jonathan szólóanyagáról szól...
Idézet
 
 
+6 #5 Venomádi 2012-03-09 08:27
Dehogyis. A laptop a tehetségtelenek zenegépe
Idézet
 
 
-1 #4 vova666 2012-03-08 22:13
A Korn fogja meg szépen a Morbid Angel kezét és takarodjanak a metál színtérről. Szánalom lett mindkettő.
Idézet
 
 
+8 #3 Zoli 2012-03-08 17:23
hmm. ezentúl szerintem már nemkéne cikkezni róluk. a korn műfajt váltott. majd a dj-k meg az ilyen elektronikus fos zenékről szóló oldalak majd írnak róluk.
Idézet
 
 
+10 #2 Chris92 2012-03-08 15:32
Davis-nek már megint elgurult a gyógyszere. Ennyi erővel ha összecsapkodom egy cipőpár talpát, már az is hangszernek számít.
Idézet
 
 
+10 #1 ighyylien 2012-03-08 14:03
Idióta.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.