Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A heavy metalba ágyazódó gyökereink változatlanok”

Június 17-én új lemezzel jelentkezik a Civil War. Az Invaders az első album a sorban a csapattól az új frontemberrel, Kelly Sundown Carpenterrel a mikrofonnál.

0408civilwar

Jó rég nem hallottunk az annak idején még a Sabaton kivált tagjai által alapított Civil War zenekarról, akik három sikeres lemezt is megjelentettek, ám a 2016-os The Last Full Measure után kivált soraikból Nils Patrik Johansson énekes, ezt pedig hosszas passzív időszak követte. A zenekar mostanra rendezte sorait: Daniel Mÿhr billentyűs, Daniel Mullback dobos és Petrus Granar basszer státusza változatlan, a mikrofonnál pedig immáron Kelly Sundown Carpenter énekes (Beyond Twilight, Adagio) áll, új gitárosuk pedig az ex-sabatonista Thorbjörn „Thobbe" Englund gitáros. Utóbbi Rikard Sundént váltotta a csapatban, akit pedofil bűncselekmény elkövetése miatt ítéltek tavaly szabadságvesztésre. A friss nagylemez az Invaders címet viseli, és júniusban érkezik a Napalmnál. „Időbe telt elkészíteni, de boldogan és büszkén mutatjuk be a lemezt a világnak – mondja Mÿhr. – Szép, új egyenruhában tértünk vissza, és minden irányban tettünk egy lépést: bizonyos tekintetben még sötétebb lett a hangzásunk, de egyben még pozitívabb hangulatok is akadnak a civilwar_clemezen. Valami azonban változatlan: a heavy metalba ágyazódó gyökereink!"

A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Oblivion
02. Dead Man's Glory
03. Invaders
04. Heart of Darkness
05. Andersonville
06. Carry On
07. Soldiers and Kings
08. Warrior Soul
09. Slaughterhouse 5
10. Battle Of Life
11. Custer's Last Stand

A címadó szám szöveges videója már ismert, most a Battle Of Life-é is megtekinthető. A Dead Man's Glory dalt már három éve közzétették.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.