Shock!

május 27.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A heavy metalba ágyazódó gyökereink változatlanok”

Június 17-én új lemezzel jelentkezik a Civil War. Az Invaders az első album a sorban a csapattól az új frontemberrel, Kelly Sundown Carpenterrel a mikrofonnál.

0408civilwar

Jó rég nem hallottunk az annak idején még a Sabaton kivált tagjai által alapított Civil War zenekarról, akik három sikeres lemezt is megjelentettek, ám a 2016-os The Last Full Measure után kivált soraikból Nils Patrik Johansson énekes, ezt pedig hosszas passzív időszak követte. A zenekar mostanra rendezte sorait: Daniel Mÿhr billentyűs, Daniel Mullback dobos és Petrus Granar basszer státusza változatlan, a mikrofonnál pedig immáron Kelly Sundown Carpenter énekes (Beyond Twilight, Adagio) áll, új gitárosuk pedig az ex-sabatonista Thorbjörn „Thobbe" Englund gitáros. Utóbbi Rikard Sundént váltotta a csapatban, akit pedofil bűncselekmény elkövetése miatt ítéltek tavaly szabadságvesztésre. A friss nagylemez az Invaders címet viseli, és júniusban érkezik a Napalmnál. „Időbe telt elkészíteni, de boldogan és büszkén mutatjuk be a lemezt a világnak – mondja Mÿhr. – Szép, új egyenruhában tértünk vissza, és minden irányban tettünk egy lépést: bizonyos tekintetben még sötétebb lett a hangzásunk, de egyben még pozitívabb hangulatok is akadnak a civilwar_clemezen. Valami azonban változatlan: a heavy metalba ágyazódó gyökereink!"

A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Oblivion
02. Dead Man's Glory
03. Invaders
04. Heart of Darkness
05. Andersonville
06. Carry On
07. Soldiers and Kings
08. Warrior Soul
09. Slaughterhouse 5
10. Battle Of Life
11. Custer's Last Stand

A címadó szám szöveges videója már ismert, most a Battle Of Life-é is megtekinthető. A Dead Man's Glory dalt már három éve közzétették.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.