Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Fear Factoryt választotta a Soulfly helyett Tony Campos

0502tonyOtthagyta a Soulfly sorait Tony Campos basszusgitáros, és ezzel egyidejűleg belépett a Fear Factoryba. A Static-X alapítójaként ismertté vált zenész a szakma egyik nagy vándormadara, így különösebb meglepetést aligha okoznak a fejlemények.

Már nem az egykori Chimairából ismert Matt DeVries játszik majd a Fear Factory következő lemezének turnéján, hanem Tony Campos, akit az utóbbi években elsősorban a Soulflyban lehetett látni-hallani, első nagy bandája azonban a Static-X volt, és később olyan csapatokat erősített jelenlétével, mint a Ministry vagy a Prong. Emellett párhuzamosan Dino Cazaresszel is az évtized eleje óta zenél együtt az Asesino projektben. A Ministryben Tony a mai napig tag, de ezek a kötelezettségei eddig sem zavarták különösebben, hiszen Al Jourgensen zenekara mára jelentősen visszavett az aktivitásból. „Már amikor a Static-X szétesett, akkor is a Fear Factoryba szerettem volna bekerülni, szóval most nagyon örülök neki, hogy végre lehetőségem nyílik erre", mondja a változásokról Campos. „Először a kanadai Amnesia Rockfesten lépek fel velük június 20-án, miután előző nap a Ministryvel is játszom ugyanott. Szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak Max és Gloria Cavalerának, illetve a komplett Soulfly-törzsnek, amiért hihetetlen lehetőséget adtak nekem. Óriási több mint három évet töltöttem el velük, amelynek minden percét élveztem. Örökké hálás leszek nektek, és remélhetőleg a jövőben dolgozunk még együtt!"

Tony 2012-ben került be a Soulflyba, és még az ő játéka lesz hallható az augusztusra várható Archangel lemezen. A Fear Factory új albumán még értelemszerűen nem, ez ugyanis már hetekkel ezelőtt teljesen elkészült – és ezzel akkor alighanem arra a kérdésre is igenlő választ kaptunk, hogy vajon szokás szerint ismét Dino nyomta-e fel rá a basszustémákat is... A Soulfly új basszusgitárosának személye egyelőre ismeretlen.

 

Hozzászólások 

 
+6 #3 Marci 2015-05-02 15:20
Maxnak 0 hur is eleg lenne jelen allapot szerint.
Idézet
 
 
+2 #2 ddrum77 2015-05-02 12:24
Idézet - Sepumark:
Na, hát akkor itt a nagy lehetőség... 4 húron csak elboldogulnék :)

4???
ha Maxnak elég 4 húr, akkor te kettővel is helyt tudnál állni, mint basszeros =D

https://www.youtube.com/watch?v=kZjZBe6o78M
Idézet
 
 
+7 #1 Sepumark 2015-05-02 09:24
Na, hát akkor itt a nagy lehetőség... 4 húron csak elboldogulnék :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.