Shock!

február 21.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

A Beast In Black lesz a Rhapsody márciusi előzenekara

A Nuclear Blastnél, Berserker címmel jelent meg november 3-án a Beast In Black debütáló nagylemeze. A finnországi székhelyű csapat főnöke Anton Kabanen, de a wisdomos Molnár Máté is játszik benne, és márciusban, a Rhapsody előtt nálunk is fellépnek.

0710beastinblack

Beast In Black névre hallgat a Battle Beastből bő két éve elég rondán kipaterolt Anton Kabanen gitáros új zenekara, akik Berserker címmel jelentették meg első nagylemezüket november elején, méghozzá a világ legnagyobb metalkiadójánál, a Nuclear Blastnél. A csapat tagjai a Wisdomban is rendszeresen látott Kabanen mellett a hazai banda vezéregyénisége, Molnár Máté basszer, Yannis Papadopoulos énekes (Wardrum), Kasperi Heikkinen gitáros (U.D.O.) és Sami Hänninen dobos (Brymir).

Mátéék október végétől már a W.A.S.P. európai turnéjának nyitóbandájaként mutatták be a dalokat, tavasszal pedig újabb nagyszabású kör vár rájuk a kontinensen: betársulnak a Rhapsody extra turnéjára, ahol ismét együtt láthatja a közönség Luca Turillit, Fabio Lionét, Dominique Leurquint, Patrice Guerst és Alex Holzwarthot. A buli március 8-án lesz a Barba Negrában, első nyitószámként a román Scarlet Aurával. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.