Shock!

november 13.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

A Beast In Black lesz a Rhapsody márciusi előzenekara

A Nuclear Blastnél, Berserker címmel jelent meg november 3-án a Beast In Black debütáló nagylemeze. A finnországi székhelyű csapat főnöke Anton Kabanen, de a wisdomos Molnár Máté is játszik benne, és márciusban, a Rhapsody előtt nálunk is fellépnek.

0710beastinblack

Beast In Black névre hallgat a Battle Beastből bő két éve elég rondán kipaterolt Anton Kabanen gitáros új zenekara, akik Berserker címmel jelentették meg első nagylemezüket november elején, méghozzá a világ legnagyobb metalkiadójánál, a Nuclear Blastnél. A csapat tagjai a Wisdomban is rendszeresen látott Kabanen mellett a hazai banda vezéregyénisége, Molnár Máté basszer, Yannis Papadopoulos énekes (Wardrum), Kasperi Heikkinen gitáros (U.D.O.) és Sami Hänninen dobos (Brymir).

Mátéék október végétől már a W.A.S.P. európai turnéjának nyitóbandájaként mutatták be a dalokat, tavasszal pedig újabb nagyszabású kör vár rájuk a kontinensen: betársulnak a Rhapsody extra turnéjára, ahol ismét együtt láthatja a közönség Luca Turillit, Fabio Lionét, Dominique Leurquint, Patrice Guerst és Alex Holzwarthot. A buli március 8-án lesz a Barba Negrában, első nyitószámként a román Scarlet Aurával. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.