Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új Bon Jovi kislemezzel indul az év, magyar koncertről még semmit sem tudni

1214bonjoviJanuár 7-én Because We Can címmel jelenik meg a Bon Jovi új kislemeze, amely a 2013 elején megjelenő What About Now című új lemezt hivatott felvezetni. Sajnos továbbra sem tudni semmit arról, várható-e jövőre magyarországi koncert a csapattól vagy sem.

A What About Now lemez megjelenését követően a zenekar 2013-ban ismét útra kel. A Because We Can turné Montrdalból indul február 13-án, majd sorra veszi a kanadai nagyvárosokat (Toronto, Edmonton, Ottawa, Calgary, Winnipeg). Az észak-amerikai turné további dátumaira ugyan még várnunk kell, azt viszont már most tudni, hogy Jonék nem elégszenek meg ennyivel: Amerika után Európa, Távol-Kelet, Afrika, Dél-Amerika és Ausztália következik.

Számunkra ebből értelemszerűen Európa a legizgalmasabb, főleg, miután az utóbbi hetekben információkat lehetett hallani egy esetleges késő tavaszi vagy kora nyári Bon Jovi koncertről a Puskás Ferenc Stadionban. Noha a banda utoljára 1996-ban járt nálunk, sajnos a híreket továbbra sem tudjuk megerősíteni: a Bon Jovi környezetéből eddig semmiféle arra utaló információ nem érkezett, amely szerint Jonék 2013-ban Budapestet is érintenék. Az azonban biztos, hogy Bécsben ismét játszanak majd, vagyis olyan messze azért akkor sem kell utazni miattuk, ha nem lesz magyar fellépés.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.