Shock!

június 03.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A&R tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Solidity: Masterpiece of a Stoned Heart

Második albumának egyik monumentális tételhez készített imidzs videóklipet a budapesti Solidity. A májusi HammerWorld mellékleteként megjelent Evolution of Prodigality című, a modern prog-industrial-melodikus death határait feszegető korongjuk bővelkedik a zenei meglepetésekben, és a srácok szerették volna, ha méltó videós megerősítést kapnak a rajta szereplő dalok, melynek történetéről Penge, a zenekar frontembere oszt meg néhány részletet.

1211_solidity

„Hihetetlen lelkesedéssel indultunk neki a klub körutunknak tavasszal, ám fájdalommal vettük tudomásul, hogy a megálmodott vizuális hátterek nem megvalósíthatóak a legtöbb kisebb koncerthelyszínen. Ezért, hogy ne vesszenek kárba ezek a videók, megosztottuk őket a dalokkal együtt a Youtube csatornánkon, néhány kiemelt dalhoz pedig, különböző költségvetésű videókat készíttettünk. A lemez megjelenésekor egy szöveges videót hoztunk ki a koncertek nagy kedvencére, a Fake Sunrise című dalra. A nyár folyamán pedig egy sötét hangulatú imidzs klipet szabadítottunk rá a nagyérdeműre Death Certificate címme.

A felerészben koncepciózus nagylemezről most a zárótétel, a Masterpiece of a Stoned Heart kapott videót. A videóról, és a jövő évi tervekről ismét Penge beszél:

"Örömmel jelentjük, hogy sikerült vizuális formába öntenünk az Evolution of Prodigality című albumunk egyik, számunkra kiemelkedő darabját, a Masterpiece of a Stoned Heart címre keresztelt zenei monstrumot, mely nagyon jól összefoglalja, hogy milyen irányt képvisel jelenleg a zenekar. Ez a harmadik hivatalos videónk a korongról, amely egyben az ajándékunk is mindazoknak, akik ebben az évben is követtek minket, tomboltak velünk a koncerteken, vagy zenekarként zúztak mellettünk az ország különböző klubjaiban. A fentebb már említett okból kifolyólag nagyon kevesen élvezhették koncert körülmények között az általunk megálmodott vizuális megerősítéseket, így arra az elhatározásra jutottunk, hogy keresünk egy megfelelő helyszínt, és tolunk egy kamu, egydalos koncertet. Így egyszerre lesz a videón a valósághoz igen közeli imidzs, és egy csaknem teljes koncertélmény. A 2022-es évben sokfelé megfordultunk, így jót fog tenni a próbaterembe való visszahúzódás. Nem titok, hogy új dalokon dolgozunk, melyekből egyet már meg is dörrentettünk a színpadokon. A koncepció az, hogy a készülő dalok egy része mindenképp magyarul szólaljon meg. Eddig szöveg-ügyileg a háttérbe húzódtam, inkább csak beszélgettünk a dalok témáiról a szólógitáros zeneszerző mindenesünkkel, Lacival, de most új fejezet nyílik, és amelyik dalra nekem lesz nagyobb ihletem, az magyarul fog megszólalni. "

A videót a Kill Monday Management csapata készítette az Analog Music Hall nagytermében.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.