Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

C.O.C.: mindenképpen akarnak újjáalakulást Pepperrel

Még meg sem jelent a Corrosion Of Conformity triófelállású új nagylemeze, Mike Dean basszer/énekes máris előre rohant, és ismét megerősítette: a banda mindenképpen össze szeretne állni Pepper Keenannel, hogy újból négyesben zenéljenek tovább.

„Konkrét terv nincs, konkrét akarat viszont létezik azt illetően, hogy megvalósuljon a dolog”, mondta Dean a kérdésről a Blisteringnek. „Remekül éreztük magunkat az In The Arms Of God lemez munkálatai közben, és büszke is vagyok arra az anyagra. Onnan egyedül Reed hiányzott, bár Stanton Moore nagyszerű munkát végzett. Ha nincs ott az eredeti dobosod, olyan arcra van szükség, aki látványosan képes felvenni a fonalat, így jó húzás volt őt bevennünk. Viszont ha a kreativitás akkori szintje mellé még Mullin is ott lett volna, nos, az lett volna az igazi bónusz… Remélhetőleg nemcsak koncertekre vagy Deliverance nosztalgiashow-kra tudjuk majd egyberántani azt a felállást, hanem egy új album erejéig is. Van a triófelállás kapcsán némi vita, hiszen az emberek azt mondják: istenem, Pepper nincs itt! Még nem is hallották, mit csináltunk, de már panaszkodnak. Én erre csak azt mondom: panaszkodjatok csak, majd meglátjátok… Jó oka van annak, hogy így alakultak a dolgok, és jó oka lesz annak is, ha ismét négyesben nyomjuk majd.”

A tavaly nyár elején Budapestet is megjárt háromtagú, Animosity felállásos C.O.C.-inkarnáció nagy rajongójuk, Dave Grohl kaliforniai stúdiójában rögzítette a február 28-án megjelenő, a zenekar címét viselő új anyagot. Az anyagnak a csapat régi kollaboránsa, John Custer volt a producere, a keverést pedig a Foo Fighters környékéről ismert John Lousteau végezte. A lemez sima CD-n, deluxe digipak verzióban és két exkluzív bakelitformátumban egyaránt beszerezhető lesz: a digipak és a bakelitek két plusz dalt is rejtenek majd az alapjáratos tizenegyhez képest. Az európai bakelitnyomásban ott lesz egy CD is, az amerikaiban pedig – a mára már bejáratott gyakorlat szerint – egy letöltőkódot helyeznek el a digitális formátumhoz.

A dallista az alábbi:

01. Psychic Vampire
02. River Of Stone
03. Leeches
04. El Lamento De Las Cabras
05. Your Tomorrow
06. The Doom
07. The Moneychangers
08. Come Not Here
09. What We Become
10. Rat City
11. Time Of Trials
12. Canyon Man (bónusz)
13. The Same Way (bónusz)

A C.O.C. tavaly nyáron Spanyolországban együtt játszott Keenannel egy Downnal közös koncerten a Vote With A Bullet erejéig.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.