Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Myles Kennedyé a teljes következő Slash lemez

Slash következő albumát teljes egészében Myles Kennedy énekli majd fel – ezt maga a gitáros nyilatkozta a Sunday Mercury magazinnak. Az Alter Bridge frontembere elfoglalt év elé néz 2011-ben, hiszen mindkét formáció kimerítő turnézásra készül. Az érintettek ugyanakkor cáfolják azt a pletykát, hogy az évek óta tetszhalott Velvet Revolver élére is Kennedy lenne a jelölt.

„Épp most lőttük össze a programot Mylesszal: januárig az Alter Bridge-é a terep, utána áprilisig vagy májusig velem turnézik", mondta Slash a várható menetrendről. „Júliusig ismét az Alter Bridge-dzsel játszik, aztán augusztusban és szeptemberben megint velem. Amikor pedig éppen ráérek, akkor a Velvet Revolverrel foglalkozom majd. Remélhetőleg végre megtaláljuk a megfelelő énekest, és össze tudjuk rázni ezt az egészet..."

Slash a magazinnak megerősítette, hogy a következő albumát teljes egészében Myles énekli majd. A gitáros idén tavasszal megjelent első szólólemeze számos vendéget vonultatott fel, Kennedy két dalban kapott lehetőséget a bizonyításra, majd utána a turnén is domboríthatott. Azokat a pletykákat ugyanakkor mindketten határozottan cáfolták, hogy Myles lenne a Velvet Revolver énekesjelöltje. „Myles továbbra is elkötelezett az Alter Bridge mellett, én pedig nem kívánok az a csávó lenni, aki felelős egy zenekar feloszlásáért. De mindenképpen találunk majd valakit. Nem feltétlenül egy ismert arcot, inkább valami helyi hőst", fogalmazott Slash. Kennedy teljes állása egyben azt is jelenti, hogy a Black Eyed Peas énekesnőjével, Fergie-vel tervezett komplett album tervét egyelőre jegelte a gitáros.

A képet némiképp árnyalja, hogy ismét felröppentek a pletykák a klasszikus Guns N' Roses esetleges újjáalakulásáról, miután a Velvet Revolverben is érintett Duff McKagan elásta a csatabárdot W. Axl Rose-zal. Duff egy rövid vendégeskedés erejéig Londonban színpadra is lépett a Guns jelenlegi felállásával. Slash ennek kapcsán ismét csak azt nyilatkozta, amit az utóbbi években mindig: ő alapvetően semmi jónak nem akar elrontója lenni, és nem rajta múlik a dolog. „Úgy lennék benne, ha normális zenekarként tudnánk dolgozni, nemcsak nosztalgiaturnéban gondolkodnánk. Erre persze minimális az esély."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.