Shock!

április 18.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A&R tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Helo Zep!: Éltünk-e tényleg?

Bemutatta új dalát a Helo Zep! zenekar. A csapat 2020 tavaszán jött ki második nagylemezével, az új single-t pedig a világban kialakult helyzet ihlette.

0308helozep

„A dal egy több fronton játszódó háború, ami a fejemben és a lelkemben zajlik az egész járványhelyzettel kapcsolatban, valamint az emberek és világ reakcióival", mondja Zsolti Rotten, a zenekar frontembere. „Nem mondanám kifejezetten szomorú vagy nyomasztó dalnak, mert energikus, pörgős és persze magán hordozza a szarkazmust, ami tőlünk már megszokott. Azonban alapját az a lelki válság adja, ami tavasszal, az első karantén során tört rám, mikor felmerült bennem a kérdés, hogy vajon éltünk-e tényleg? Amikor jöttek a hírek halálról – és ez a mai napig így van, mennyi mindenkit elvesztettünk tavaly és idén is –, komolyan megrázott a tudat, hogy bizony semmit nem lehet garantáltnak venni, főleg nem az életet. Természetesen valami olyat akarunk kihozni ebből, ami azért nem húz le mindenkit, ha meghallgatja, így átformáltam ezt az érzést egy kis fanyar humorral, és ebből született meg a dal."

A zenekar idén még több számot és videót tervez megjelentetni, hiszen most minden kreatív energiát új dalokba lehet fektetni.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Gábor 2021-03-08 11:19
Jó hogy van felirat mert semmit se értenék a szövegből.
És honnan ez a név? (Zep)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.