Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slipknot: már készülnek a demók az ötödik albumhoz

Július 17-én Antennas To Hell címmel greatest hits album jelenik meg a Slipknottól, akik akkor már javában turnéznak majd a Rockstar Energy Drink Mayhem fesztiválturné főbandájaként a Slayer, a Motörhead és az Anthrax társaságában. A banda emellett már demózik a következő lemezre.

Az Antennas To Hell pontos paraméterei még nem ismertek, de hamarosan nyilván mindent elárul majd a Roadrunner. Még jobb hír azonban, hogy Corey Taylor énekes a Twitteren elárulta: a csapat már a demókat rakja össze a következő albumhoz.

„Nyáron megcsináljuk a Rockstar Energy Drink Mayhem Festival turnét, utána tartunk egy téli szünetet, és közben a Stone Sour is lefutja a saját köreit", vázolta a maszkos terrorbrigád terveit az NME-nek Sid Wilson DJ néhány héttel ezelőtt. „Ezután pedig visszatérünk a Slipknot ügyeihez. Igazság szerint már azelőtt a stúdióban melegítünk majd Corey visszatérésére, hogy a Stone Sour befejezné a turnéját. A tűzben tartjuk a vasakat..."

Sid hozzátette: nem számít sétagaloppra a munkától. „Kemény lesz, nem lesz egyszerű. A Slipknot a leghatalmasabb dolog mindnyájunk életében, és mindig vissza fogunk térni hozzá. Izgatottan nézek a munka elébe, és készen állok rá. Elegem van már a pletykákból, itt az idő az akcióra. És amikor összejövünk, az bizony mindig kurva jó meg brutális. Az élő koncertek hihetetlen energiáját kell elkapnunk."

Shawn Crahan ütős egy korábbi nyilatkozata szerint a következő Slipknot album leginkább a 2001-es Iowára üt majd.

 

Hozzászólások 

 
#4 FiguesMordre 2012-06-16 17:28
Úristen de várom már *___*
Poén,én meg azt olvastam,hogy ez most más lesz mint az Iowa.. ez az album valami mellett fog pártolni.. meg Paul emlékére.. stb.. merthogy az Iowa ban ellent mondtak mindennek,még saját maguknak is.
Idézet
 
 
#3 Coreyyy 2012-05-31 08:51
Hány bandától hallottuk már ezt hogy nah majd ez az albumunk olyan lesz mint az X meg a Z albumunk volt aztán.... Nem kell itt a mostani Slipknotnak a Iowa idejében lévő Slipknotra hasonlítani mer abból jól nem jönnek ki.... ettől függetlenül nagyon várom az új albumot!!
Idézet
 
 
+1 #2 KoaX 2012-05-30 18:47
Hiszem ha látom....
Idézet
 
 
+3 #1 Roenick 2012-05-30 08:00
" Shawn Crahan ütős egy korábbi nyilatkozata szerint a következő Slipknot album leginkább a 2001-es Iowára üt majd."
Csak tényleg így legyen mert az utolsón inkább Stone Sour hatások voltak. Nem kellene keverni a kettő zenekart.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.