Shock!

február 15.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Koncert tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

H.I.V. Positive: Együtt a gyásszal

Barokkos gitárvarázslással indul a kazetta, ami ritka, mint a fehér holló, de megmutatja, hogy a finomabb műfajokban is otthon vannak a gitárosok. Ebből bontakozik ki a címadó nóta, melynél az állam a földön landolt. Ez a zenekar tényleg van olyan jó, mint ahogy dicsérték őket!

Na persze, mindenki a Bedlamot emlegeti velük kapcsolatban, ami tényleg letagadhatatlan, de leginkább csak a közös gyökerek miatt, mivel mindketten a technikás thrash-es zenekarokat részesítik előnyben. Mindez persze minőségi előadásban mutatkozik meg a H.I.V. Positive esetében. Ezek a srácok amellett, hogy kiváló nótákat írnak, érzik is a hangszereiket, mindez megmutatkozik a nóták felépítésétől kezdve a hangszerelésen át a szólókig mindenen. Ezen nincs mit ragozni, zeneileg úgy tökéletes, ahogy van, technikás, durva és mégis lágy, eredeti. Nem egy vidám demó, pláne a szövegek átböngészése után, komorak, depressziósak és remekül passzolnak a zenéhez. Az 5 magyar nyelvű felvétel után az előző demó is megtalálható. Na igen! Itt sokkal jobban érvényesül a Bedlam hatása, mint a frissebb nótáknál. A minőség erre a két dalra is maradéktalanul érvényes.

Az örök "háklimmal" sajnos most is muszáj előhozakodnom, az énekes hangja nem nyerte el maradéktalanul a tetszésemet, egy ilyen kaliberű és minőségű muzsikához sokkal erőteljesebb, élettelibb torokra lenne szükség.
A felvétel óta a bőgős elhagyta a csapatot, remélhetőleg azóta sikerült pótolni. Reménykedjünk, hogy nem jutnak a Bedlam sorsára. 300 Ft + pkg azt hiszem potom ár ezért a zenéért.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.