Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Platinalemez lett a Road új albuma

1120roadMáris beplatinázódott a Road legújabb, M.A.T.T. című albuma, amely tavaly ősszel jelent meg. A lemez népszerűségének és a banda töretlen építkezésének köszönhetően a tavaszi, budapesti ráadáskoncertre már hat héttel a fellépés előtt elfogyott az összes belépő.

November 20-án jelent meg a Heves megyei Road legújabb lemeze, M.A.T.T. címmel. A szokásoknak megfelelően nagy érdeklődés övezte az új korong megjelenését, így nem okozott meglepetést, hogy a budapesti lemezbemutató alkalmából kikerült a teltház tábla a Barba Negra Music Club ajtajára. Ekkor azt ígérték a srácok, hogy a tavaszi ráadásbulin mindenki pótolhat majd, aki kimaradt az év végi ünneplésből. A négyesfogat új hanganyagával újabb vizekre evezett, az eddigi megszokottakhoz képest sokkal komorabb hangulatú, elgondolkodtatóbb lemezzel rukkoltak elő. A változás magában hordozta a közönség visszajelzésének sokszínűségét: egyetértésre és kétkedésre egyaránt számítani lehetett. Az idő Mátéékat igazolta, hiszen a M.A.T.T. beváltotta a hozzá fűzött reményeket, elnyerte a közönség szimpátiáját, és platinalemez lett. Ez az elismerés jelenleg Magyarországon négyezer eladott példány után jár.

Április 8-án a Road-rajongók a Barba Negra Music Club felé veszik az irányt, ahol az új dalokat teltház előtt játssza majd a banda, ezért nem akármilyen bulira készülhetünk.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.