Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Akinek lehetősége engedi, támogassa a munkánkat azzal, hogy nem váltja vissza a jegyét”

Közleményt adott ki a Concerto Music az elrendelt veszélyhelyzettel kapcsolatban. A koncertszervező cég folyamatos tájékoztatást ígér a következő hetekre az egyes programokkal kapcsolatban.

0312conc

„A nemzetközi turnészervező közösség, a hazai rendezvényszervező partnerek és a zenekarok közösen keresik a megoldást az egyre több európai országban, és tegnap óta Magyarországon is elrendelt korlátozások teremtette új helyzetben", áll a Concerto Music frissen kiadott nyilatkozatában. „A Concerto Music mindenben betartja a kormányrendeletben foglaltakat, így nem lehet kizárni azt, hogy a március 18-ai tAKiDA-koncert utáni további rendezvények is érintettek lesznek. Folyamatosan figyeljük a járvánnyal kapcsolatos híreket és rendelkezéseket, és azon dolgozunk partnereinkkel, hogy szükség esetére új időpontokat találjunk a veszélybe került közeli koncerteknek. Ennek megfelelően az esetleges jövőbeli változásokról akkor adunk hírt, hogy ha már rögzítésre került az új időpont, vagy ha biztossá vált az elmaradás. Minden koncert esetén legkésőbb egy héttel a rendezvény előtt jelentkezünk majd a hírekkel. Ha változik az időpont vagy elmarad egy koncert, akkor a jogszabályoknak megfelelően minden esetben biztosított lesz a 30 napos jegyvisszaváltási lehetőség is."

„Bár a korlátozások megnehezítik az életünket, de a munka nem áll meg, sőt: mi minden energiáinkat arra fordítjuk, hogy a sokak által várt szuper koncertélményeket legfeljebb csak elhalasztani kelljen. Ezért is kérjük, hogy akinek lehetősége engedi, és egyetért a fentiekkel, az csatlakozzon a nemrég indult mozgalomhoz, és támogassa a munkánkat azzal, hogy nem váltja vissza a jegyét", írják.

 

Hozzászólások 

 
#2 Asidotus 2020-03-12 18:31
https://kiszamolo.hu/ne-tancolj-soha-pengeelen/

"A napokban olvasva a híreket, eszembe jutott az egyik ügyfél, akivel úgy másfél éve beszéltem. Koncertszervezé ssel foglalkozott, sok lehetősége volt, nőtt az üzlet, de a tőkéje nem tudta követni az új lehetőségeket, ezért mindent visszaforgatott és nagyon feszes gazdálkodást folytatott, hogy ki tudja teljesen használni a növekedési lehetőséget."
Érdekes olvasmány
Idézet
 
 
#1 teszter 2020-03-12 16:12
tehat bedolnek heteken belul.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.